Monumentaal onderhoud Drenthe

Bij monumentaal onderhoud Drenthe komt veel kijken. Een monumentaal pand vraagt meer zorg en aandacht dan een “gewoon” huis of bedrijfspand als er onderhoud moet worden gepleegd. Het onderhoud moet bijvoorbeeld vrijwel altijd in overleg met Monumentenzorg plaatsvinden als het pand op de monumentenlijst staat. Maar ook als het alleen maar een oud pand is zonder officiële status is het belangrijk dat onderhoud met zorg wordt uitgevoerd. Dit is belangrijk om het authentieke karakter van een gebouw te behouden. 

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Monumentaal onderhoud Drenthe in goede handen

R. v.d. Sluis Bouwbedrijf in Roden is uw aangewezen partner bij het uitvoeren van onderhoud aan uw monumentale pand. Het uitvoeren van monumentaal onderhoud in Drenthe en Groningen is al vele jaren het specialisme van ons bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw huis of bedrijfspand goed wordt onderhouden maar wel zijn eigen uitstraling behoudt zoals dat wenselijk is bij een oud pand. Want dat geeft het pand immers zijn charme. Alle onderhoud aan uw pand, groot of klein, wordt daarom met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd en altijd in goed overleg met de eigenaar en eventueel officiële instanties.

Vraag direct een offerte aan voor het onderhoud

Heeft u een monumentaal pand waaraan onderhoud moet worden gepleegd? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons het snelst via telefoonnummer 050 – 501 80 28. U kunt ook een e-mail sturen naar het adres info@rvandersluis.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.