Onderhoud aan woning of pand in Roden, Drenthe nodig?

Tegenwoordig wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van onderhoudsarme producten, maar desondanks is het niet te voorkomen dat er soms onderhoud nodig is aan uw woning of pand in Roden, Drenthe. Heeft u onderhoud nodig, dan kunt u te allen tijde bouwbedrijf R. van der Sluis inschakelen. Wij kunnen verschillende klussen op het gebied van onderhoud voor u uitvoeren en ervoor zorgen dat uw woning er niet alleen tip-top uitziet, maar dat ook is.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Veel voorkomende onderhoudsklussen in Roden, Drenthe

Wij voeren verschillende onderhoudsklussen uit in Roden, Drenthe, ondanks dat er tegenwoordig veel gebruik wordt gemaakt van onderhoudsarme producten zoals kunststof kozijnen. Veel voorkomend onderhoud vindt plaats aan:

•    kozijnen
•    deuren
•    dakpannen
•    goten
•    voegwerk.

Heeft u nou ook onderhoud nodig aan een van deze producten of misschien wel een ander product, laat het ons weten dan komen we bij u langs.

Planmatig onderhoud in Roden, Drenthe bij woningstichtingen

Wellicht heeft u vaak onderhoud in Roden, Drenthe nodig. Dat kan. Wij werken bijvoorbeeld voor een woningstichting en voor een vereniging van eigenaren waarvoor wij zeer regelmatig klussen moeten uitvoeren. Omdat we zo regelmatig voor hen op pad moeten, hebben we afgesproken dat we structureel controles uitvoeren en onderhoud plegen als dat nodig is. Op die manier wordt voorkomen dat producten straks vervangen moeten worden. Heeft u behoefte aan planmatig onderhoud? Laat het ons weten en wij vertellen u graag meer hierover. Voor meer informatie over onderhoud in Roden, Drenthe kunt u contact met ons opnemen of bij ons langskomen op kantoor.