Onderhoud woning Groningen

Onderhoud aan woning in Groningen

Onderhoud aan woning in Groningen

Lijkt er sprake te zijn van houtrot in de kozijnen van uw woning? Wilt u de wanden in huis opnieuw laten afwerken? Kiest u voor een nieuwe vloer in huis? Het zijn voorbeelden van onderhoud aan uw woning in Groningen, waarbij de hulp van Bouwbedrijf R. van der Sluis wenselijk kan zijn. Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten onderhoudswerkzaamheden. Samen met u inventariseren we welk onderhoud er aan uw woning in Groningen moet worden uitgevoerd en wat daar de beste aanpak voor is.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Plan van aanpak bij onderhoud woning in Groningen

Bij onderhoud aan uw woning in Groningen starten we met een inventarisatie van de uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast stellen we vast welke wensen u heeft. Mogelijk overweegt u de bestaande houten kozijnen binnen uw woning te vervangen voor kozijnen van kunststof. Het voordeel daarvan is dat deze veel minder onderhoud vereisen en langer meegaan. Veel mensen vinden kunststof echter niet zo mooi als het authentieke van een houten kozijn. Kiest u voor het onderhoud aan de gevel, door bijvoorbeeld de voegen te vernieuwen, dan kan het wenselijk zijn meer informatie te krijgen over de stijlen waarin de voeg kan worden aangebracht. We vertellen u er graag meer over.

Advies bij onderhoud woning in Groningen

Wanneer u voor hulp bij het onderhoud aan uw woning in Groningen kiest, wilt u er zeker van zijn dat dit op de juiste wijze uitgevoerd wordt. Bouwbedrijf R. van der Sluis heeft de kennis en ervaring in huis, om de uit te voeren werkzaamheden op de juiste wijze voor u op te kunnen pakken. Laten we eens nader kennismaken, om samen te bepalen hoe we u kunnen helpen!