Eventuele tekst

Renovatiebouw Drenthe

U gaat uw pand in de provincie Drenthe renoveren of restaureren en bent op zoek naar een bouwbedrijf om dit voor u te realiseren? Dan is bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. uit Roden het bedrijf voor u. Wij bieden u vakkundige medewerkers die klantgericht en met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid te werk gaan. Bij ons bent u gegarandeerd in goede handen als het om renovaties en restauraties gaat.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Vakkundig renoveren en restaureren

Wij zorgen er graag voor dat gedateerde woningen weer voldoen aan de eisen van deze tijd. Dit doe we door de woning op een vakkundige manier te renoveren, bijvoorbeeld in gevallen van slechte isolatie. U bent bij ons ook aan het goede adres als u een pand wil laten restaureren. Door een monumentaal pand te restaureren herstelt u het gebouw naar de oorspronkelijke staat. Onze medewerkers zorgen ervoor dat dit gedaan wordt zonder afbreuk te doen aan de uitstraling en geschiedenis van het pand.

Bel, mail of maak een afspraak voor meer informatie

Wilt u meer weten over de service die wij u kunnen bieden bij een restauratie of renovatie? Of wilt u vrijblijvend advies? Dan staan onze medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op 050 5018028. U kunt ook een e-mail sturen naar info@rvandersluis.nl. Komt u liever bij ons langs? Ook dat kan natuurlijk. U kunt een afspraak maken door telefonisch of per e-mail contact op te nemen. Ons kantoor vindt u aan de Dwazziewegen 11 te Roden.