Renovatiebouw Groningen

Renovatiebouw Groningen

Wanneer u een pad wilt laten renoveren dan heeft u ongetwijfeld duidelijke ideeën over hoe het gebouw er na de renovatie uit moet komen te zien. Door voor renovatiebouw in Groningen een beroep te doen op Bouwbedrijf R. van der Sluis weet u zeker dat de uit te voeren werkzaamheden door professionals worden gedaan. Het resultaat van de renovatie zal dan ook zeker naar wens zijn. 

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Ervaring met renovatiebouw in Groningen

Ons bouwbedrijf bestaat al heel wat jaren en in deze periode hebben wij ruime ervaring opgedaan met het renoveren van verschillende panden. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de stijl van het huis of bedrijfspand. Onze ervaring is dat veel opdrachtgevers de oorspronkelijke stijl graag behouden zien. Maar ook als u voor minder ingrijpende renovatiebouw in Groningen een beroep op Bouwbedrijf R van der Sluis wilt doen dan kan dat natuurlijk. Wij gaan graag met u in gesprek om uw opdracht te bespreken. Uw woning wordt door ons zodanig verbouwd dat hij weer aan de hedendaagse eisen voldoet. Ideaal ook als u van plan bent uw woning binnenkort te verkopen, het zal de verkoopprijs zeker ten goede komen en zorgen voor een vlotte verkoop.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u een opdracht voor renovatiebouw in Groningen voor ons? Neem dan contact op zodat wij u een passende offerte kunnen sturen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 050 – 50 180 28. U kunt ons ook een e-mail sturen, ons adres is info@rvandersluis.nl. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen.