Renovatiewerk Drenthe

Heeft u renovatiewerk in Drenthe en bent u nog zoekende naar de onderneming die de werkzaamheden op hoog niveau voor u kan uitvoeren. U hoeft niet verder te zoeken, want u heeft een specialist in renovatiewerk in Drenthe gevonden. Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. heeft een jarenlange ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende renovaties. Wij weten dan ook precies welke technieken wij moeten aanpakken om het beste resultaat van de werkzaamheden neer te kunnen zetten.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer dan alleen renovatiewerk in Drenthe

Als ervaren onderneming zijn wij niet alleen actief op het gebied van renovatiewerk in Drenthe. Wij bieden ook veel andere diensten aan, waaronder betonwerken, industriële bouw, utiliteitsbouw en particuliere bouw. Voor de meest uiteenlopende projecten hebben wij dan ook alle nodige kennis en expertise in huis. Wanneer u uw renovatiewerk in Drenthe wilt uitbesteden, dan kunnen wij voor u klaar staan met een dienstverlening op maat. Wij bespreken het totale project van tevoren goed met u, zodat de opdracht helder is voor u en voor ons. Hierdoor zijn wij altijd in staat om een eindresultaat naar wens neer te zetten.

Neem contact met ons op

Wilt u het renovatiewerk in Drenthe aan ons uitbesteden? Wij nemen het project uiteraard graag aan. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of de aanvraag van een geheel vrijblijvende offerte. U kunt bellen naar 0591-314839 of een mail sturen naar info@rvandersluis.nl. Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. is gevestigd aan de Dwazziewegen 11 te Roden.