Hulp van een professioneel restauratiebedrijf uit Drenthe

Leeft u in een klassiek pand, of beheert u deze namens de gemeenschap? In beide gevallen wilt u de authentieke uitstraling van het pand behouden. Ook wanneer het pand door het jaren heen steeds minder stevig geworden is, wilt u deze het liefst in z’n oude staat laten herstellen. Bouwbedrijf R. van der Sluis helpt u hier graag bij! Als restauratiebedrijf in Drenthe en omgeving, bieden we hulp bij verschillende renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Het herstel van klassieke panden is hier een voorbeeld van! Met de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen we u altijd van passend advies voorzien vooraf. 

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Restauratiebedrijf in Drenthe met een ruime ervaring

Een jarenlange ervaring maakt dat wij als restauratiebedrijf in Drenthe precies weten, hoe we restauratiewerkzaamheden aan moeten vangen. Voor ons begint dit bij een uitgebreide inventarisatie van de te herstellen onderdelen van uw pand. Op basis van deze inventarisatie stellen we een herstelplan op, om de herstelwerkzaamheden ook daadwerkelijk voor u uit te kunnen voeren. Vanzelfsprekend spelen uw persoonlijke wensen en voorkeuren hier een belangrijke rol bij. Mogelijk wilt u tijdens de restauratiewerkzaamheden kleine veranderingen doorvoeren. 

Meer informatie over ons restauratiebedrijf in Drenthe

Bent u benieuwd welke hulp ons restauratiebedrijf in Drenthe u kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze restaurateurs staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien. Samen bekijken we hoe we uw monumentale pand in ere kunnen herstellen, zonder de authenticiteit hiervan in het gedrang komt. Wat voor pand wilt u door ons laten restaureren?