Restauratiewerk Drenthe

Zoekt u een professional in restauratiewerk in Drenthe? Dan is het logisch dat u niet direct voor de eerste de beste partij wilt kiezen. Restauratiewerk is een nauwkeurige klus die op vakkundige wijze geklaard dient te worden om te kunnen profiteren van het beste eindresultaat. U kunt het restauratiewerk in Drenthe met een gerust hart uitbesteden aan Bouwbedrijf R. van der Sluis BV. Wij hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende restauratiewerkzaamheden. U kunt altijd bij ons terecht als u zoekt naar een ervaren partij voor al uw restauratiewerk in Drenthe.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw restauratiewerk in Drenthe professioneel uitgevoerd

U wilt kunnen rekenen op een uitmuntend eindresultaat wanneer u uw restauratiewerk in Drenthe uitbesteedt. Wij zorgen hier graag voor. Wij bespreken het project tot in het detail met u en overleggen wat de mogelijkheden zijn. Op basis hiervan kunnen wij een plan opstellen voor het uit te voeren restauratiewerk in Drenthe. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en weten wij wat ons te doen staat om van u een tevreden klant te maken. Dit is uiteindelijk waar het allemaal om draait, of het nu gaat om verbouwingen, renovaties of restauratiewerk in Drenthe. 

Vrijblijvend contact

Bouwbedrijf R. van der Sluis BV is gevestigd aan de Dwazziewegen 11 in de plaats Roden. Wij zijn u graag van dienst als uw ervaren partner in restauratiewerk in Drenthe. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. U kunt bellen naar 050 – 50 180 028 of mailen naar info@rvandersluis.nl