Restauratiewerk Roden

Wanneer u in zo’n heerlijk oud huis woont, dan ontkomt u soms niet aan een grondige restauratie van uw woning. Dit kan soms een zeer ingrijpende operatie zijn die natuurlijk in goede banen moet worden geleid. U wilt dan ook een bedrijf in de arm neme die het werk vlot en probleemloos kan uitvoeren, zodat u de beoogde planning waarbinnen het restauratiewerk Roden moet zijn afgerond ook daadwerkelijk gaat halen. Bouwbedrijf R van der Sluis kan ervoor zorgen dat de renovatie naar wens verloopt.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Restauratiewerk Roden vraagt om speciaal vakmanschap

Een restauratie moet grondig en goed gebeuren. Het authentieke karkater van het pand mag daarbij zeker niet verloren gaan. Restauratiewerk Roden betekent voor ons dat wij met volle inzet alle in de opdracht opgenomen werkzaamheden zeer secuur en nauwgezet zullen uitvoeren. Vaak is er bij restauratie sprake van een monumentaal pand waarbij aan bepaalde eisen moet worden voldaan om het pand zo veel mogelijk in zijn oorspronkelijke staat te laten bestaan. Wij zijn hierin specialist en weten als geen ander hoe dit aan te pakken. Uw opdracht is bij ons dan ook in goede en vertrouwde handen.

Vraag vrijblijvend een restauratie offerte aan bij Van der Sluis

Ons bouwbedrijf staat voor u klaar als u een grote of kleine restauratie van uw pand gepland heeft. Wij nemen deze opdracht graag aan en gaan vol enthousiasme voor u aan de slag. U kunt ons bellen op telefoonnummer 050 – 50 180 28. Communiceert u liever per e-mail. Stuur ons dan een bericht op info@rvandersluis.nl. Wij zullen hier uiteraard zo snel mogelijk op reageren.