Uitbouw Roden

Soms komt u tot de conclusie dat u meer ruimte nodig heeft in uw huis. En soms is die mogelijkheid er, omdat u bij voorbeeld aan de achterzijde van uw woning een uitbouw kunt laten aanbouwen. Wanneer u dergelijke verbouwplannen heeft dan kunt u hiervoor een beroep doen op ons ervaren bouwbedrijf. Het realiseren van een uitbouw Roden is een uitdaging die wij maar al te graag aannemen, evenals overigens alle andere bouw- en verbouwwerkzaamheden. Wij bekijken graag samen met u wat uw wensen zijn en wat de bouwtechnische mogelijkheden. Zo komen we samen tot een plan waarvan bouwbedrijf R van der Sluis graag de uitvoering op zich neemt.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Een uitbouw Roden geeft u een zee van extra ruimte

Denk u eens in wat u kunt doen wanneer u een uitbouw aan uw woning laat maken. Een ruime serre, verplaatsing van de keuken zodat u in de woonkamer ineens veel meer ruimte ter beschikking krijgt. Een extra werk- of logeerkamer of een aparte ruimte voor de wasmachine en de wasdroger zodat u elders in huis meer ruimte overhoudt. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos als u een uitbouw Roden aan uw woning laat bouwen. Uiteraard moet u zelf zorgen voor de benodigde vergunningen, maar als deze zijn afgegeven dan gaan wij graag voor u aan de slag.

Wij realiseren graag de uitbouw in Roden waar u al zo lang van droomt

Droomt u al heel lang van een uitbouw aan uw huis en doet zich nu de mogelijkheid voor om dit te realiseren? Dan bieden wij u voor deze klus graag een passende offerte aan. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 050 – 50 180 28. U kunt ons ook mailen, ons adres is info@rvandersluis.nl.