Verduurzamen van woning in Drenthe steeds aantrekkelijker

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Mensen proberen bewuster om te gaan met het milieu, door bijvoorbeeld voor apparaten met een groen energielabel te kiezen. Ook stappen consumenten vaker over van een auto op benzine, naar een elektrische auto. Naast de duurzame mogelijkheden bij de aanschaf van consumentengoederen, zou u ook voor het verduurzamen van uw woning in Drenthe kunnen kiezen. Door uw woning te verduurzamen, draagt niet u alleen bij aan een beter milieu. Ook zorgen deze aanpassingen aan uw woning voor een besparing op uw vaste lasten! Zo verdient u de verduurzaming van uw woning jaarlijks voor een deel terug.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Mogelijkheden bij het verduurzamen van woning in Drenthe

Wanneer u voor het verduurzamen van een woning in Drenthe kiest, heeft u verschillende mogelijkheden. Als bouwbedrijf kunnen we u bijvoorbeeld helpen bij het renoveren van bepaalde delen van uw woning. Laat bijvoorbeeld extra isolatiemateriaal tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning plaatsen. Op deze manier wordt een groter deel van de warmte weerkaatst, waardoor minder energie verbruikt wordt bij het verwarmen van ruimtes. Ook het dichten van tochtgaten in muren kan hierbij helpen!

Advies over het verduurzamen van woning in Drenthe

Laat u door onze professionals adviseren over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u uw woning wilt verduurzamen. Neem vrijblijvend contact met bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. op, om u hier meer over te laten vertellen. Op basis van de ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan, kunnen we u van passend advies voorzien.