Advies bij een woningrenovatie in Groningen

Herstel uw woning naar zijn oorspronkelijke staat met een professionele woningrenovatie in Groningen. Bouwbedrijf R. van der Sluis helpt u hier graag bij! Het renoveren van uw woning zorgt er niet alleen voor dat deze er weer als nieuw uitziet, ook zorgt het ervoor dat ontstane schade hersteld wordt. Denk aan scheuren in uw muren, schade aan het houtwerk in uw woning, enzovoorts. Wij kunnen u persoonlijk adviseren over een woningrenovatie in uw pand. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in zowel renovaties, als nieuw- en verbouwprojecten.

Woningrenovatie in Groningen voor duurzamer leven

Een woningrenovatie in Groningen laten uitvoeren betekent dat u ervoor kunt kiezen om het pand duurzamer te maken. Overweeg bijvoorbeeld het vervangen van enkel- voor dubbel- of HR+-isolatieglas. Zo neemt het energieverbruik in uw huishouden af, zonder dat dit van invloed is op de authentieke uitstraling van de woning. Ook kunt u ervoor kiezen om de spouwmuur te isoleren, of een extra laag isolatiemateriaal onder het dak aan te brengen. Ook op het gebied van duurzaamheidsmaatregelen adviseert Bouwbedrijf R. van der Sluis u graag. Bij een woningrenovatie in Groningen maken wij enkel gebruik van duurzame en kwalitatief sterke materialen.

Meer informatie over een woningrenovatie in Groningen

Overweegt u ook in uw eigen huis een woningrenovatie in Groningen uit te laten voeren? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de renovaties die wij in de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Het geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die we u bieden. Ook kunnen we u adviseren over renovatiewerkzaamheden die voor uw pand interessant kunnen zijn.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.