Ervaren bouwbedrijf voor uw woningrenovatie in Drenthe

Het renoveren van woningen is een klus die met zorg en aandacht moet worden uitgevoerd. Verouderde woningen kunnen vaak weer decennia lang mee als er een goede renovatie wordt uitgevoerd. Heeft u een project voor woningrenovatie in Drenthe dan kunt u hiervoor met een gerust hart een beroep doen op Bouwbedrijf R. van der Sluis. Wij kunnen deze renovatie met vakmanschap voor u uitvoeren, uiteraard geheel volgens uw wensen en voorwaarden. Voor de werkzaamheden wordt een planning gemaakt waar u van op aan kunt, onvoorziene omstandigheden uiteraard voorbehouden.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Een goed uitgevoerde woningrenovatie in Drenthe

Zeker als de bewoners tijdens de renovatie de woning moeten verlaten is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Zij willen immers zo snel mogelijk weer terug naar huis. Zeker als er kosten moeten worden gemaakt voor tijdelijke huisvesting, wat in de meeste situaties het geval is. Daarnaast moet de woningrenovatie in Drenthe uiteraard goed worden uitgevoerd. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat als opdrachtgever ook bent. 

Vraag een offerte aan voor uw woningrenovatie in Drenthe

Heeft u of uw woningcorporatie binnenkort een klein of groot renovatieproject? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Bouwbedrijf R. van der Sluis. Wij komen graag bij u langs om uw plannen door te spreken zodat wij een zo scherp mogelijk aanbod kunnen doen. U bereikt ons direct via telefoonnummer 050 – 50 180 28. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website of mailen naar info@rvandersluis.nl.