Renovatiebedrijf Drenthe

U kunt altijd bij Bouwbedrijf R. van der Sluis BV terecht wanneer u een renovatiebedrijf in Drenthe nodig heeft. Als ervaren bouwonderneming kunnen wij de meest uiteenlopende renovatiewerkzaamheden op hoog niveau voor u uitvoeren. Wij vinden het belangrijk dat u altijd kunt rekenen op een hoogwaardig resultaat en hier zet ons renovatiebedrijf in Drenthe zich graag voor in. Door onze jarenlange ervaring zijn wij inzetbaar voor zowel kleine als grote projecten. U kunt niet alleen voor renovatiewerkzaamheden bij ons bedrijf terecht. Als bouwbedrijf bieden wij een zeer complete en veelzijdige service.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw ervaren renovatiebedrijf in Drenthe

Wij zijn als ervaren renovatiebedrijf in heel Drenthe actief. Door een breed werkgebied aan te houden kunnen wij zo veel mogelijk klanten naar wens van dienst zijn. U kunt de meest uiteenlopende soorten werkzaamheden professioneel uit laten voeren door ons renovatiebedrijf in Drenthe. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen, zodat wij een goed werkplan op kunnen stellen. Deze bespreken wij met u, zodat u precies weet wat u mag verwachten van ons. Uiteraard kunnen wij u direct voorzien van een vrijblijvende prijsopgave van ons renovatiebedrijf in Drenthe.

Neem contact op

Als u een renovatiebedrijf in Drenthe nodig heeft, dan staat ons bouwbedrijf voor u klaar met een zeer complete, betaalbare en professionele dienstverlening. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen op basis van de uit te voeren renovatiewerkzaamheden. Meer weten? Bel naar 050 – 50 180 028 of mail naar info@rvandersluis.nl. Wij zijn gevestigd aan de Dwazziewegen 11 in Roden, provincie Drenthe.