Renovatiebedrijf Groningen

Renovatiebedrijf Groningen

Als u een renovatiebedrijf in Groningen nodig heeft bent u van harte welkom bij Bouwbedrijf R. van der Sluis BV. Al jarenlang houden wij ons bezig met het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden in de bouw. U kunt hierbij denken aan bouw-, verbouw- en uitbouwwerkzaamheden, maar ook aan het uitvoeren van reparaties en renovaties. U kunt dan ook zeker bij ons terecht wanneer u zoekt naar een ervaren renovatiebedrijf in Groningen. Wij werken uitsluitend met ervaren vakmensen die goed opgeleid zijn en precies weten wat zij doen. Dit zorgt altijd voor een hoge klanttevredenheid onder de klanten van ons renovatiebedrijf in Groningen.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke service van ons renovatiebedrijf in Groningen

Wanneer u een renovatiebedrijf in Groningen in wilt schakelen, dan wilt u zeker zijn dat de werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Daarnaast is het belangrijk dat u een net tarief betaalt voor deze werkzaamheden. Hier kunt u zeker op rekenen wanneer u kiest voor ons renovatiebedrijf in Groningen. Wij zorgen ervoor dat u profiteert van een optimale kwaliteit tegen de beste prijs. Daarnaast is het natuurlijk ook prettig wanneer er op een fijne manier met u wordt gecommuniceerd. Ook dit is een garantie van ons renovatiebedrijf in Groningen. U kunt rekenen op een heldere, vriendelijke en respectvolle service.

Neem contact op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden van ons renovatiebedrijf in Groningen. Wij zijn gevestigd aan de Dwazziewegen 11 in de plaats Roden. U kunt ons telefonisch bereiken, op 050 – 501 80 28, of via de mail, info@rvandersluis.nl.