Aannemersbedrijf Groningen

Bent u op zoek naar een vakkundig aannemersbedrijf Groningen dat elke bouwklus kan klaren? Dan kunt u bij Bouwbedrijf R. van der Sluis terecht. Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen wij uiteenlopende bouwprojecten verzorgen, waaronder nieuwbouw, aanbouw, renovatie of onderhoud. Bouwbedrijf R. van der Sluis laat uw ideeën voor uw huis of pand werkelijkheid worden en neemt u de zorgen uit handen. Van schets tot eindresultaat kunnen wij een gehele nieuwe woning voor u realiseren of een aanbouw creëren om meer ruimte vrij te maken. Daarnaast kunnen wij gebouwen renoveren of zo nodig herstellen in authentieke staat.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor alle bouwklussen kunt u terecht bij Bouwbedrijf R. van der Sluis

Heeft u een lege kavel waar een bedrijfspand of woning op moet komen? Wij bespreken samen uw ideeën, geven advies en u kunt de werkzaamheden met een gerust hart aan ons overlaten. Is uw woning of pand al oud en mankeert het pand het één en ander? In dat geval kan Bouwbedrijf R. van der Sluis onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, bijvoorbeeld aan kozijnen, daken of deuren. Indien gewenst kunnen wij dit periodiek doen. Maar onze ervaren vaklieden kunnen ook monumentale panden restaureren, zodat de oorspronkelijke stijl behouden blijft. Uiteraard gaan wij hier zeer zorgvuldig mee aan de slag.

Nieuwe badkamer of keuken?

Ook als u toe bent aan een nieuwe badkamer of keuken kunnen wij dit voor u realiseren. Wij werken efficiënt en houden altijd eerst een kennismakingsgesprek om naar uw wensen te luisteren. Wij maken de ruimte zo aangenaam mogelijk en zorgen bijvoorbeeld voor goede isolatie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 050 5018028 of de e-mail info@rvandersluis.nl.