Het bouwbedrijf in buurt van Leek waar u op kunt bouwen

U kunt bouwen op bouwbedrijf R. van der Sluis in de buurt van Leek. Bouwbedrijf R. van der Sluis in Roden, op korte afstand van Leek, is een allround bouwbedrijf dat met vakkundigheid aan uw huis werkt. Wij vinden het heel belangrijk, en een eer, dat wij het huis met u mogen bouwen waar u zich in thuis wilt voelen. Om samen tot de  mooiste nieuwbouw, aanbouw of verbouw te komen stellen wij al uw wensen voorop. Wij maken graag met u kennis, ontwerpen nieuwbouw samen met u en helpen bij het aanvragen van een bouwvergunning. Vakkundigheid, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid staat bij bouwbedrijf R. van der Sluis in de buurt van Leek hoog in het vaandel, evenals de passie waar wij al jaren mee werken en die u vast bij ons zult opmerken. R.  van der Sluis in de buurt van Leek: op ons kunt u bouwen!

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

De werkzaamheden van bouwbedrijf R. van der Sluis in de buurt van Leek

Zegt u het maar, waar heeft u ons voor nodig? Bouwbedrijf R. van der Sluis in de buurt van Leek kan u helpen bij de volgende bouwprojecten:

  • Nieuwbouw: voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen de nieuwbouw voor u ontwerpen, de bouwaanvraag indienen en zorgen dat de nieuwbouw wordt gerealiseerd. Wij willen u volledige service aanbieden, voor het beste eindresultaat.
  • Onderhoud zoals het vervangen van deuren, kozijn, dakpannen en goten. Dit doen wij voor zowel de particuliere en zakelijke markt als voor gebouwen van woningstichtingen en verenigingen van eigenaren.
  • Aanbouw of verbouw: bijvoorbeeld een dakkapel of tuinkamer
  • Renovatie of restauratie van monumentale en gedateerde panden

Interesse? Neem contact op of kom eens langs bij bouwbedrijf R. van der Sluis nabij Leek

Heeft u nieuwbouw-, onderhouds- of verbouwplannen, trekt dan gerust bij bouwbedrijf R. van der Sluis nabij Leek aan de bel. U vindt ons in Roden. Wij zien u graag terug bij bouwbedrijf R. van der Sluis nabij Leek.