Bouwbedrijf R. van der Sluis in de buurt van Norg: maak van uw huis een thuis

Een huis bouwen, verbouwen of aanbouwen doet u met Bouwbedrijf R. van der Sluis te Roden, of korte afstand van Norg. Waarom? Omdat ons bouwbedrijf passie heeft voor bouwen. Wij werken graag aan uw huis, én we werken graag met mensen. Dat ziet u terug in de producten die we afleveren. Vakkundigheid, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid vinden wij enorm belangrijk. En we vinden het bijzonder dat wij uw huis mogen bouwen of verbouwen. Wij doen er alles aan om van uw huis in Norg een thuis te maken.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwbouw, aanbouw of verbouw: u kunt terecht bij bouwbedrijf R. van der Sluis in de buurt van Norg

In de buurt van Norg kennen ze bouwbedrijf R. van der Sluis wel. Geen wonder, want inmiddels hebben we vele bouwklussen op onze naam staan. Niet alleen in Norg, maar in heel Nederland. Wij voerden bouwprojecten zoals de volgende uit:

  • Nieuwbouw: voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen de nieuwbouw voor u ontwerpen, de bouwaanvraag indienen en zorgen dat de nieuwbouw wordt gerealiseerd.
  • Onderhoud zoals het vervangen van deuren, kozijn, dakpannen en goten, voor zowel de particuliere en zakelijke markt als voor woningstichtingen en verenigingen van eigenaren.
  • Aanbouw of verbouw:bijvoorbeeld een dakkapel of tuinkamer
  • Renovatie of restauratie van monumentale en gedateerde panden

Bouwbedrijf R. van der Sluis in de buurt van Norg: bouwen is een bijzonder traject.

Bouwen is een bijzonder traject. Of het nu om nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie of restauratie gaat: u en ons bouwbedrijf gaan een bijzonder traject in. We houden een kennismakingsgesprek en werken nauw met u samen tijdens de ontwerpfase, het aanvragen van een bouwvergunning en het opleveren ban bijvoorbeeld de nieuwbouw. Bouwbedrijf R. van der Sluis in de buurt van Norg wil graag dat u zich bij ons thuis voelt

Neem contact op voor interesse of kom langs bij bouwbedrijf R. van der Sluis in de buurt van Norg

Heeft u bouwplannen waarbij wij u mogen helpen, of die wij volledig voor u uit mogen voeren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen vanuit Roden, in de buurt van Norg, ook graag bij u langs. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom bij bouwbedrijf R. van der Sluis in Roden, in de buurt van Norg.